0785 628 693
L – S: 09:00 - 19:00

Cosul dvs. este gol

Categorii
Viziteaza site-ul Comandasanatate.ro pe ShopMania
Informatii
Marci produse
Sigla PlatiOnline.roPolitica de confidentialitate

Prin aceasta politica de confidentialitate ne angajam sa mentinem caracterul privat al informatiilor dumneavoastra personale in timpul prelucrarii. Va recomandam sa cititi termenii politicii noastre conceputi conform cadrului legal in vigoare care sunt meniti sa protejeze datele cu continut personal si individual.

Confidențialitatea datelor private este o prioritate pentru compania noastra fiind in strictă conformitate cu principiile privind protecția datelor. Responsabilul desemnat cu protectia discretiei datelor poate fi contactat adresa de email contact@comandasanatate.ro.

Ne adresam prin intermediul prezentei informari tuturor vizitatorilor paginilor noastre de internet, partenerilor comerciali, clientilor si vizitatorilor care din varii motive completeaza formulare de contact, formulare de comanda, date de logare sau inregistrare in cont comunicandu-ne in acest mod detalii cu caracter personal.

Informatiile transmise pe aceste cai pot include numele si prenumele, adresa de domiciliu/resedinta sau de livrare, numarul de telefon sau adresa de email. Privitor la datele personale sensibile ce pot cuprinde afinitatea politica, rasa, religia, sexul acestea nu se proceseaza decat in cazuri exceptionale in urma acordului primit de la dumneavoastra sau daca legea o impune.

Comandasanatate.ro colecteaza informatii automat si aici se pot include: informatii despre IP-ul dispozitivului, locatia geografica actualizata de unde ne accesati situl, sistemul de operare sau istoricul accesarilor pe paginile websitului. Colectam aceste rapoarte pentru a perfectiona particularitatile de utilizare, pentru diagnoze imbunatatite la problemele intampinate de servere, pentru analiza modalitatile de utilizare a sitului pe care il detinem.

Este posibila solicitarea de informatii fiscale dar si alte date pe care legea ne obliga sa le stocam in cazul in care clientul solicita ca achizitia facuta sa fie insotita de factura.

Cu ce temei prelucram datele personale?

Centralizarea informatiilor primite de la vizitatorii sitului este necesara din urmatoarele motive:

  • confirmarea comenzilor plasate online prin informari pe email sau mesaje text;
  • facturarea bunurilor sau serviciilor solicitate;
  • pentru verificarea si validarea tranzactiilor comerciale sau revizuirea altor activitati sub incidenta legii;
  • pentru asigurarea livrarii produselor comandate precum si pentru oferirea garantiilor aferente;
  • incheierea si executarea contractelor cu partenerii sau clientii;
  • pentru participarea la concursuri si promotii organizate pentru clienti;
  • pentru scopuri de marketing si publicitate incat sa va oferim sumar personalizat cu sugestii si recomandari mulate pe interesele si necesitatile dumneavoastra;
  • pentru ajustarea functionalitatii sitului si administrarea interna privind analize statistice, cercetari, contorizari sau testari;

Fundamentul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

In momentul in care infaptuiti operatiuni pe situl farmacieproprie.com sunteti va exprimati acordul cu coditiile de furnizare a serviciilor de colectare de date. Cand vorbim de advertising si promovare intotdeauna cerem consimtamantul utilizatorului si doar dupa primirea acestuia inregistram datele in bazele noastre de date. Acordul dumneavoastra poate fi retras oricand adresand o solicitare in acest sens pe email.

Dispunerea datelor personale este optionala exceptand situatia in care se impune respectarea unor obligatii legale din partea dumneavoastra circumstanta in care furnizarea datelor devine obligatorie, in caz contrar nu vom putea sa ne indeplinim obligatiile legale ce ni se impun contractual.

Atunci cand inregistrai un cont pe situl farmacieproprie.com confirmati sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. Daca aceasta obligatie este incalcata de dumneavoastra avem dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre in temeiul legii pe perioada determinata sau nedeterminata.

Cine poate utiliza datele cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate companiilor terte numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. In cadrul farmaciei farmacieproprie.com un numar redus de persoane are acces la informatiile personale in scopul procesarii acestora conform motivatiilor semnalate anterior.

Administratorii datelor colectate de websitul farmacieproprie.com nu vor dezvalui datele cu caracter privat tertilor care nu se includ in conditiile mai sus mentionate decat in situatiile de litigii si protectie impotriva fraudei sau in scopul apararii drepturilor si proprietatii companiei noastre.

Durata stocarii datelor

Datele cu caracter personal in cazul partenerilor comerciali sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea. In cazul in care sunteti client utilizatori ai sitului farmacieproprie.com, vom stoca datele dumneavoastra atata timp cat veti avea un cont inregistrat activ pe situl nostru.

Informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dumneavoastra. La retragerea consimtamantului vom inceta utilizarea si procesarea acestor informatii sub rezerva oricarei obligatii legale. Daca legea prevede mentinerea stocarii pentru o perioada specifica de timp atunci ne vom conforma.

Mai jos sunt enumerate drepturile dumneavoastra ca posesor al datelor personale.

Detineti dreptul sa fiti instiintati daca datele dumneavoastre sunt inregistrate de noi in vederea prelucarii.

Aveti dreptul sa revendicati datele dumneavoasta prin efectuarea unei solicitari in care puteti cere amanunte despre tipurile de date prelucrate, scopul colectarii, prin ce mijloace sunt analizate sau cui au fost comunicate.

Aveti dreptul sa modificati, sa limitati sau sa restrictionati uzul datelor cu caracter personal de catre farmacieproprie.com. In baza cererii dumneavoastra toate posibilele erori se vor rectifica.

Aveti dreptul gratuit si garantat sa cereti stergerea datelor daca va opuneti procesarii sau daca datele dumneavoastra au fost prelucrate ilicit.

Aveti dreptul sa solicitati transferul datelor catre un alt operator prin consimtamantul dvs.

Aveti dreptul de a vă opune să faceți obiectul unor decizii automate bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv profilare.

Dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment fara ca legalitatea prelucrarii inaintea retragerii consimtamantului sa fie afectata.

Comandasanataet.ro se obliga sa respecte cu rigoare Regulamentul General privind Protectia Datelor incepand cu 25 mai 2018 cuprinzand toate regulile nou introduse in vederea securizarii si protejarii datelor private.

Securitatea datelor cu caracter personal

Asigurarea unui sistem de siguranta adecvat protejarii datelor stocate este de importanta esentiala pentru noi. Colaboram cu terte companii care ofera servicii de gazduire virtuala, cripare de informatii, implementare de protocoale adecvate sau securitate anti-virus. Dumneavoastra va revine obligatia sa nu impartasiti nimanui datele de autentificare (username si parola) utilizate pentru a accesarea anumitor sectiuni din situl farmacieproprie.com. Facem tot posibilul sa limitam accesul neautorizat prin proceduri stricte si actualizate periodic.

Contact

Daca doriti sa adresati intrebari sau aveti nelamuriri privind modul in care sunt folosite datele dumneavoastra in cadrul sitului comandasanatate.ro va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pe email. Va vom raspunde in timpul cel mai scurt cu toate explicatiile solicitate.

Aceasta politica de confidentialitate face obiectul actualizarii periodice, va rugam consultati pagina dedicata pentru accesarea informatiilor actualizate.

spacer
Website detinut de MIRALI PRO S.R.L., CIF: RO35319925, Reg.Com: J13/2633/2009

comandasanatate.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.