0785 628 693
L – S: 09:00 - 19:00

Cosul dvs. este gol

Categorii
Viziteaza site-ul Comandasanatate.ro pe ShopMania
Informatii
Marci produse
Sigla PlatiOnline.roMirali Pro

Mirali Pro are o retea de aproximativ 3 de farmacii si o dogherie, suntem o companie cu capital 100% romanesc.. Prima farmacie Mirali Pro a fost deschisa in 2015.

In farmaciile Mirali Pro eliberam retete compensate si gratuite pentru CASJ.

Suntem pregătiți să satisfacem cerințele dumneavoastră de zi cu zi, oferindu-vă o paletă mai largă de servicii menite să contribuie la sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră. În fiecare zi vă ascultăm cu atenție pentru a vă înțelege mai bine nevoile și pentru a vă răspunde cu soluții practice și sfaturi individualizate.

Ne propunem sa fim permanent modelul de referinta în domeniul frumusetii si al sanatatii, prima optiune a clientilor si partenerilor si angajatorul preferat de catre profesionisti, crescând continuu valoarea companiei.


Misiune si valori

 

Inca de la inceput, Mirali Pro si-a propus să fie un reper fundamental în lumea medicală romaneasca, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Echipa Mirali Pro a incercat sa integreze imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa.

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Farmacistul Mirali Pro
Pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor dumneavoastră, farmaciștii Alphega vă oferă cele mai bune recomandări privind tratamentele de care aveți nevoie atunci când sunteți bolnavi, consiliere și produse pentru nutriție și controlul greutății, de îngrijire personală, de frumusețe, de familie precum sănătatea copiilor și recomandări potrivite stilului dumneavoastră de zi cu zi.


Performanta si calitatea

Scopul nostru este de a crea o companie valoroasa. Facem acest lucru pentru a ne mentine cresterea si dezvoltarea, pentru a crea oportunitati de angajare si de a minimiza riscurile atat pentru investitori, cat si pentru angajatii nostri.
Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata farmaceutica romaneasca.

Creativitatea
Creativitatea necesita inovare in tot ceea ce facem. Chiar daca schimbarea nu este un proces usor, si poate implica disconfortul de a ne misca in zone neumblate, eforturile noastre de pionierat sunt intotdeauna rasplatite de satisfactia clientilor si a pacientilor.


In Farmaciile Mirali Pro vei fi intampinat intotdeauna cu atentie, grija, dar mai ales cu respect.

spacer
Website detinut de MIRALI PRO S.R.L., CIF: RO35319925, Reg.Com: J13/2633/2009

comandasanatate.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.