0785 628 693
L – S: 09:00 - 19:00

Cosul dvs. este gol

Categorii
Viziteaza site-ul Comandasanatate.ro pe ShopMania
Informatii
Marci produse
Sigla PlatiOnline.ro



Agar agar BIO, 30 g

Cod produs: 355

Marca: Pronat

 

 

Pret: 20.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Comanda instant - Agar agar BIO, 30 g

Email Telefon

Agar agar BIO, 30 g

Extrasă din algele marine, pulberea de agar-agar este un agent de gelifiere de origine vegetală, bogat în fibre (80%), dar și în mangan, magneziu și fier.
Prin adăugarea a doar 2 gr la 500 ml de compoziție, adusă la punct de fierbere, obținem în urma răcirii o compoziție gelatinoasă, legată. Astfel, Agar-Agar se poate folosi nu numai la răcituri (piftie, aspic), ci deopotrivă la jeleuri, panna-cotta, creme, dulcețuri, gemuri, blaturi pentru torturi și prăjituri, etc.
În funcție de concentrația folosită, se obțin texturi mai moi (gen suc concentrat sau spume), iar în concentrație mai mare se obțin compoziții gelatinoase mai tari sau mai moi.
Fiind insolubil în apă rece, el se utilizează obligatoriu ”la cald”, de aceea compoziția pe care dorim să o obținem gelatinată trebuie obligatoriu încălzită, ideal la cca 80 grade C, sau fiartă (de exemplu odată cu fructele).
După răcirea la frigider, cca 3 ore, se obține compoziția gelatinoasă.
Chiar dacă are nenumărate beneficii pentru sănătate (ajută la menținerea sistemului digestiv, favorizează pierderea în greutate, întărește oasele, previne anemia, etc, iar japonezii, care l-au descoperit, îl folosesc în bucătăria lor de peste 400 de ani), agar-agar este tot mai căutat pentru ce știe să facă cel mai bine: să gelatineze!
 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de MIRALI PRO S.R.L., CIF: RO35319925, Reg.Com: J13/2633/2009

comandasanatate.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.